Alkalmazás telepítő (Softaculous Apps Installer)

Alkalmazás telepítő (Softaculous Apps Installer)

Itt vagy:
< Vissza

A Softaculous App Installer egy alkalmazástelepítő, amely segítségével gyorsan és egyszerűen tudunk alkalmazásokat telepíteni a tárhelyünkre.

Lépjünk be a főoldalról a Szoftver fülön keresztül.

 

Ha belépünk az alkalmazástelepítőbe, akkor az oldalsávban találjuk a kereső mezőt (1.) és a kategóriákat (2.).

 

A Top Szkriptek (1.) között láthatjuk a legnépszerűbb alkalmazásokat. A Telepítések (2.) menüpont alatt láthatjuk a telepített alkalmazásainkat, az Elavult telepítések (3.) menüpontban az elavult verziójú telepítéseinket, a Mentések (4.) lehetőségnél pedig a Softaculous által készített biztonsági mentéseinket találjuk.

 

Egy alkalmazást kiválasztva egy újabb menüsávot találunk (1.), amin keresztül részletes leírást, különböző funkciókat találunk az adott alkalmazáshoz.

A menü felett látható az alkalmazás értékelése (2.), a telepíthető Verziók száma (3.) és a Kiadás dátuma (4.). Ezeken kívül találhatunk még egy rövid ismertetőt a Helyszükségletről (5.) és a Szofvet támogatásáról (6.) is.

 

A Telepítés most (1.) gomb segítségével indíthatjuk el a telepítésünket, a Bővítmény- / témakészletek kezelése (2.) pedig a WordPress Plugin / Theme Sets menüpontra irányít (csak WordPress esetén).

Lejjebb láthatjuk az eddigi telepítéseinket (3.) és a hozzájuk tartozó információkat és műveleteket. Legalul pedig a kiválasztott alkalmazásunkhoz hasonló alkalmazásokat ajánl a rendszer (4.).