All-In-One WP Migration mentések törlése

Skip to main content
Itt vagy:

Az alábbi leírás segítséget nyújt abban, hogyan tudod törölni az All-In-One WP Migration által készített mentéseket a tárhelyedről.

1. Lépj be a WordPress adminisztrációs felületére, ehhez ITT TALÁLSZ leírást.

2. Kattints az All-In-One WP Migration->Backups (1) menüre, majd az oldalon látható listában találod a mentéseid, a lista végén található piros X gombra (2) kattintva tudod törölni a mentésed.
Ezzel tudsz felszabadítani a tárhelyeden foglalt tárterületet.

3. Felugró ablakban kattints az OK gombra, így jóváhagyod a törlést.

 

Nincs időd foglalkozni a WordPress oldaladdal?

Bízd ránk weboldalad karbantartását

Kérd WordPress karbantartás szolgáltatásunkat és mi biztosítjuk a weboldalad stabil, gyors és biztonságos működését, hogy neked csak a vállalkozásoddal kelljen foglalkozni.

  • Rendszeres WP core, sablon és bővítmény frissítés
  • 0–24 felügyelet és azonnali hibadetektálás
  • Napi biztonsági mentések
  • Prémium biztonsági védelem

Érdekel