Biztonsági mentés

Itt vagy:
< Vissza


A teljes weboldalnak vagy egy bizonyos részének tömörített másolatának letöltéséhez a Biztonsági mentés funkciót kell megkeresnünk a főoldalon a Fájlok fül alatt.

Teljes biztonsági mentés

Ha ezt a funkciót választjuk akkor a webhely összes fájlját és konfigurációját tartalmazó achívum készül. Ezt a fájlt a fiók másik kiszolgálóra történő áthelyezéséhez vagy a fájlok helyi másolatának megőrzéséhez használhatjuk.

Részleges biztonsági mentések

  • Kezdőkönyvtár biztonsági mentés
  • MySQL-adatbázis biztonsági mentés
  • E-mail továbbítók
  • E-mal szűrők

A fent említett részek biztonsági mentéseit tudjuk letölteni, illetve visszaállítani a következő felületen.

 

Biztonsági mentés varázslóval

A biztonsági mentések visszaállítása varázsló segítségével is kivitelezhető, ehhez viszont nem a fentebb említett Biztonsági mentés ikonra, hanem a mellette lévő Biztonsági mentés varázsló ikonra kell kattintani.

Az új felületen 3 lépésre bontva látjuk a folyamatot.

  • 1. lépésbenválaszthatjuk ki, hogy visszaállítást vagy letöltést szeretnénk-e.
    • Bal oldalon a “Back Up” gombbal tudjuk a letöltést választani
    • Jobb oldalon a “Visszaállítás” gombbal pedig a visszaállítani kívánt részt tudjuk visszahozni

  • 2. lépés
    • Ha a letöltésre nyomtunk, akkor a következőben azt kell eldöntenünk, hogy a teljes webhelyről szeretnénk-e biztonsági mentést (bal oldal) vagy csak részleges biztonsági mentésre van-e szükségünk (jobb oldal).

Ha a visszaálíltást választottuk az 1. lépésben, akkor a másodikban azt kell eldöntenünk hogy melyik elemet szeretnénk visszaállítani

  • 3. lépés
    • Ez a lépés mindkét esetben a döntés véglegesítése.
    • Letöltés esetén a gomb megnyomása
    • Visszaállítás esetén a biztonsági mentés kiválasztása majd a gomb megnyomása
Close Menu