Cím importáló

Cím importáló

< Vissza

A cím importálót a főoldalon az E-mail fül alatti Cím importáló ikonon keresztül érhetjük el.

 

Ez a funkció lehetővé teszi 2 fájltípus használatát több e-mail cím létrehozására vagy egyidejűleg e-mail továbbítók létrehozását a fiók számára. Az adatok importálásához Excel számolótáblát vagy vesszővel elválasztott értékeket tartalmazó lap, más néven CSV (.csv) fájlt használhat. A CSV fájl egy egyszerű szövegfájl, .csv kiterjesztéssel.

Ha segítségre van szükségünk abban, hogy hogyan is kell kinéznie egy megfelelő CSV vagy Excel fájlnak, akkor az itt látható linkre kattintva kaphatunk segítséget.

 

1. Adjuk meg, hogy mit szeretnénk importálni (1.), majd csatoljuk azt a fájlt, amiből importálni szeretnénk (2.). Ezt követően megjelenik egy új lépés (3.), ahol meg kell adnunk, hogy a beszúrt fájlban milyen elválasztót használtunk (vessző/térköz/pontosvessző/lap/egyéb), illetve hogy az első sort oszlopfejlécként kezelje-e. A folytatáshoz kattintsunk a Tovább gombra (4.).

 

2. A következő felületen láthatjuk a feldolgozott fájlunkat (1.). Ha adott esetben az egyes oszlopok nem megfelelően vannak meghatározva, akkor azoknak a felső részein lévő legördülő menüből ki tudjuk választani a megfelelő oszlopot. Ez után meg kell adnunk azt a domain nevet, ami alá szeretnénk beimportálni a fiókokat (2.). Ez után az email fiókoknak a @ utáni része a kiválasztott domain nevünk lesz. Ha készen vagyunk kattintsunk a Tovább gombra (3.).

 

3. A következő felületen egy összesítést láthatunk. Ha rákattintunk a Befejezés gombra elkezdődik az importálás.