cPanel kitiltás (Imunify)

cPanel kitiltás (Imunify)

Itt vagy:
< Vissza


Abban az esetben ha többször elrontottuk a cPaneles bejelentkezésünket, a rendszer biztonsági okoból blokkolja a további próbálkozási lehetőséget.

Ennek a következő okdai vannak:

Jó tudni!

A CAPTCHA egy olyan funkció, amely megkülönbözteti az embert és a gépi bemenetektől, és védi a weboldalakat a spamektől és a különböző típusú automatikus visszaélésektől.

 

A CAPTCHA viselkedése két réteget tartalmaz:

1. Ha egy weboldal felhasználója hozzáadódik a szürke listahoz (a hozzáférés blokkolva van), akkor a CAPTCHA lehetővé teszi számára, hogy feloldja magát. Amikor megpróbálja elérni a weboldalt, az ipset átirányítja a Captcha kiszolgálóra, ahol láthatja a védelmi oldalt, itt tudja megerősíteni, a jelölőnégyzet kijelölésével, hogy nem robot. Ha sikeres, a felhasználó átkerül a weboldalra, ami azt jelenti, hogy a hozzáférés feloldásra került, és a felhasználó IP-címe eltávolításra kerül a szürke listáról.

2. A CAPTCHA mindig figyeli a weboldalakat, és ellenőrzi az egyes IP-címek tevékenységét. A reCAPTCHA segítségével blokkolja a botokat, és védi a webhelyeket a spamektől és a visszaélésektől.