Domain rendelés menete

Domain rendelés menete

Itt vagy:
< Vissza

Ebben a leírásban áttekintheted a Domain rendelés mentetét. A leírás a már meglévő tárhely mellé, rendelt domain rendelés esetén is érvényes.

1. Kattints a https://sybell.hu oldalunk a Domain menüpontjára.

 

2. Írjuk a Domainnév mezőbe a regisztrálni kívánt Domain nevet, illetve válasszuk ki a megfelelő Domain végződést (.hu, .com, .eu, stb…), majd kattintsunk az „Ellenőrizd >>” gombra.

 

3. A következő oldalon, ha azt a szöveget látjuk, hogy „Gratulálunk! ……………. regisztrálható.”, akkor a választott Domain név szabad, így hozzáadhatjuk a kosárhoz, ekkor kattintsunk a „Hozzáadás a kosárhoz” gombra.
Ha azt a szöveget látjuk „……. .hu már regisztrálva van, kérlek válassz másik nevet!” ebben az esetben már más beregisztrálta a választott Domain nevet, ezért válasszunk másik nevet.

 

4. A „Hozzáadás a kosárhoz” gombra kattintást követően „Pénztár” nevű gomb fog megjelenni, ekkor kattints erre a gombra.
Ha szeretnél további végződést is vásárolni, a felsorolt listában lévő sorok mellett található „Kosárba” vagy „Hozzáadás a kosárhoz” gombokra kattints.

 

5. A következő oldalon, látjuk a Domain regisztráció időtartamát, a névszervereket, ha saját névszervert szeretnénk megadni, ebben az esetben írjuk át a ns1.sybell.hu és ns2.sybell.hu mezőket, a saját névszerverek.
FIGYELEM! Ha nem tudjuk mi az a névszerver vagy nincs saját névszerverünk, akkor ezeket a mezőket ne módosítsuk, hagyjuk alapértelmezetten!
A Tárhely résznél „[Nem kapcsolódik hozzá tárhely szolgáltatás! Tárhely megrendeléshez kattintsunk ide.]” ne ijedjünk meg, ha a meglévő tárhelyhez akarjuk rendelni a Domain nevet ez nem probléma, hogy itt nincs hozzá kapcsolódó tárhely, ezt később fogjuk tudni beállítani a cPanel rendszerben, nem itt!
A folytatáshoz kattintsunk a „Folytatás” gombra.

 

6. A következő oldalon ne változtassunk semmit, kattintsunk a „Pénztár” gombra.

 

7. Ha új ügyfél vagy akkor egy regisztrációs űrlap jön be, ahol meg kell adnod az előfizetői adataidat, majd legalul rákattintani a „Megrendelés” gombra.
Ha már van fiókod, akkor pedig kattints a jobb oldali „Már regisztrált?” gombra.
Amennyiben meglévő ügyfél vagy és bejelentkezve indítottad el a megrendelést, akkor csak ellenőrizned kell a már megadott adataidat a megrendelés véglegesítése előtt.

 

8. Ha átutalásos, csekkes fizetést választottunk az díjbekérő oldalra fogunk jutni, ha Bankkártyást fizetést rögtön a bankkártyás adatok megadásához érkezünk.

 

9. A kifizetést követően az ügyfélkapu vezérlőpultjára érkezünk, ahol az előfizetéseinket tudjuk adminisztrálni és állapotait megtekinteni.