Domainregisztrációs Szabályzat elektronikus elfogadása

Domainregisztrációs Szabályzat elektronikus elfogadása

Itt vagy:
< Vissza

Az alábbi útmutató szerint tudod az elektronikus Domain regisztrációs igényedhez szükséges Domain Regisztrációs szabályzatot elfogadni.
FONTOS! A Domain regisztrációs kérelmed és a regisztrációs folyamat mindaddig nem fog elindulni, amíg a nyilatkozatot el nem fogadod!
A nyilatkozat elfogadásával ismered el, hogy a Domainregisztrációs Szabályzatot megismerted és elfogadod, illetve az előírásait betartod.
A Domain regisztrációs szabályzatról bővebben a http://www.domain.hu/domain/ oldalon olvashatsz, a Regisztrációs szabályzatot az ITT Található Linkre kattintva ismerheted meg.

A nyilatkozat elfogadását a Sybell ügyfélkapu felületén tudod elvégezni, ezért lépj be az ügyfélkapu felületre. A belépéshez ITT találsz bővebb információt.

A belépést követően kattints a DOMAINEK ikonra.

 

Ekkor a következő oldalon egy listában láthatjuk a megrendelt Domain neveket, illetve azok állapotait.
Az újonnan megrendelt és kifizetett Domain nevek esetében az Állapot oszlopban az „Aktív (Hiányzó nyilatkozat)„, feliratot fogjuk látni, ekkor kattintsunk erre a szövegre.

 

A következő oldalon a Domain reszéletes adatai alatt találjuk meg a Domainregisztrációs Nyilatkozatot, melyet el kell fogadjunk, hogy a Domain regisztrációs folyamat elinduljon.
Ezt úgy tudjuk megtenni, hogy a nyilatkozat alatt található szürke dobozban látható karaktereket, más néven Captcha kódot, írjuk be a mellette található üres mezőbe, majd kattintsunk az Elfogadom gombra.

Példa:

 

Ha sikerült a nyilatkozat elfogadása az alábbi képen látható visszajelzést fogjuk látni.
A regisztráció elindításától számított 24 órán belül tudjuk használatba venni a Domain nevünket, addig a domain techinikailag nem fog működni, nem használható!