Email fiókok kezelése

Itt vagy:
< Vissza


Amennyiben módosítani szeretnénk a már meglévő postafiókunk beállításait, a főodalon található E-mail fül alatti E-mail fiókok ikonra kell kattintanunk.

Az e-mail fiókok fül alatti listában találhatóak az eddigi fiókok és a módosítási lehetőségeik.

Webes e-mail elérése

A Webes e-mail elérése link a webmail funkcióra továbbítja, ahol különböző webmail alkalmazások közül lehet választani, illetve a különféle levelező kliensek konfigurációs fájljai láthatóak.

A webmail elérés kezdőlapján választási lehetőséget kapunk a különböző webmail alkalmazások közül. Ha valamelyik alkalamzást alapértelmezetté tesszük, akkor a következő bejelenetkezésnél a kezdőlap helyett a kiválasztott webmail alkalmazás fog fogadni.

Postafiók maximális méretének módosítása

A Disk and Quota link-re kattintva jön elő a módosítási ablak, ahol az először beállított maximális fiókméret írható át.

A Manage Disk Usage linken keresztül az egyes postafiókok lemezhasználatáról látható egy részletes leírás, a még pontosabb maximális méret meghatározásához.

 

Menedzselés felfüggesztése

A Menedzselés felfüggesztése gombra kattintva egy lenyíló ablakban három lehetőséget kapunk.

A bejelentkezésnél és a levél fogadásnál az Engedélyezés és a Felfüggesztés közül választhunk, míg a levél küldésnél Az Engedélyezés, a Felfüggesztés és a Visszatartás lehetőséget kapunk.

Jelszó módosítás

A Password and Authentication linkre kattintva jelenik meg a módosítási felület, ahol megadhatjuk új jelszavunkat.

Csatlakozás más eszközökhöz

Connect Devices linken érhető el a kapcsolódási lehetőség.

Törlés

A Törlés gombbal indítható. A művelet visszavonható, vagy jóváhagyható.