Hogyan tudjuk karbantartás módba kapcsolni WordPress oldalunkat

Hogyan tudjuk karbantartás módba kapcsolni WordPress oldalunkat

Itt vagy:
< Vissza

Az alábbi leírás segítséget nyújt abban, hogy miként tudjuk karbantartás módba (Maintenance) kapcsolni WordPress oldalunkat.

 

1. Lépjünk be WordPress adminisztrációs felületére. Ezt megtehetjük a cPanel felületen keresztül az ITT található leírás segítségével, vagy akár közvetlenül böngészőből is az ITT található útmutató alapján.

2. Kattintsunk a bal oldali menüsorban található Bővítmények -> Új hozzáadása menüpontra.

 

3. Írjuk be a jobb oldalon található Kulcsszó mezőbe (1) a „Maintenance” kifejezést, majd nyomjunk egy Enter billentyűt, ekkor a bővítmény telepítő leszűri a keresett bővítményt. Ha megtalálta a „Maintenance” nevű bővítményt, akkor kattintsunk a bővítmény adatlapján található Telepítés most gombra (2).

 

4. Miután a rendszer letöltötte, a Bekapcsolás gombra kattintva kapcsoljuk is be a bővítményt.

 

5. Kattintsunk a bal oldali menüsorban található Karbantartás menüpontra.

 

6. A következő ablakban testreszabhatjuk, hogy hogyan nézzen ki az oldalunk felülete a karbantartás mód bekapcsolásának ideje alatt. Többek között megadhatjuk az oldal címét, a címsor és a lábléc szövegét, az oldalon megjelenő feliratot, az oldal hátterét, stb. (1), A Preview gombra (2) kattintva megtekinthetjük az oldalunk előnézetét, míg a Save Changes (3) gombra kattintva elmenthetjük a változásokat. A „Karbantartás” felirat mellett található kapcsoló (4) segítségével kapcsolhatjuk be és ki a karbantartás módot az oldalunkon.