Hogyan tudok belépni a cPanel felületre?

Hogyan tudok belépni a cPanel felületre?

Itt vagy:
< Vissza

Válassz egy lehetőséget!

A cPanel felületet legegyszerűbben a Sybell Ügyfélkapuból éred el. Az ügyfélkapuba való belépéshez ITT találsz segítséget!

Ha megtörtént a belépés, válasszuk ki a szolgáltatásunkat az Aktív Termékek/Szolgáltatások alatt, majd a szolgáltatás melletti Bejelentkezés a cPanel-be gombra kattintsunk. Ezt követően a rendszer automatikusan átirányít a cPanel felületére.

Bejelentkezés a cPanelbe Sybell Ügyfélkapunk keresztül 

 

A cPanel felületet nem csak az Ügyfélkapun keresztül, hanem közvetlenül böngészőből is el tudjuk érni.

Ehhez nyissuk meg valamelyik böngészőt (Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, stb.), az URL mezőbe írjuk be a domain nevünket vagy annak a cPanel szervernek a nevét (ezt a tárhelycsomagunk aktiválásakor kapott “Szupertitkos Tárhely hozzáférési engedély” tárgyú e-mailben találjuk), ahol a tárhelyünk elhelyezkedik, majd a név után írjuk be, hogy “:2083“. Végül nyomjunk rá az Enter billentyűre.

 

A megjelenő ablakban adjuk meg a cPanel felületre történő belépéshez szükséges felhasználónevünket és jelszavunkat (ezeket szintén a “Szupertitkos Tárhely hozzáférési engedély” tárgyú e-mailben találjuk), majd kattintsunk a Bejelentkezés gombra.