LiteSpeed Cache bővítmény – beállítás

LiteSpeed Cache bővítmény – beállítás

Itt vagy:
< Vissza

Az alábbi leírás segít a WordPress LiteSpeed Cache bővítmény gyors beállításában.

1. Lépjünk be WordPress adminisztrációs felületére.

 

2. A bal oldali menüsorban válasszuk ki a „LiteSpeed Cache->Tollbox menüt, majd kattintsunk az „[2] Import / Export” fülre.
Ha még nem telepítetted a LiteSpeed Cache bővítményt ITT találsz leírást a telepítésről.

 

3. Töltsük le az alábbi fájlt a számítógépünkre, ebben minden beállítás megtalálható, amit be fogunk importálni a bővítménybe.

Egyszerű weboldal üzemeltetése esetén az itt található „litespeed_template.data” fájlt töltsük le.

litespeed_template.data

WordPress-WooCommerce webáruház üzemeltetése esetén az itt található „litespeed_webshop_template.data” fájlt töltsük le.

litespeed_webshop_template.data

 

4. Kattintsunk a „Fájl kiválasztása” gombra.

 

5. Válasszuk ki a gépünkről a letöltött „litespeed_template.data” fájlt.

 

6.Kattintsunk az „Import” gombra.

7. A gomb lenyomása után, az oldal felső részén az „Imported setting file litespeed_template.data successfully.” üzenetet fogjuk látni, akkor sikeres volt az importálás.

8. Ezennel készen is vagyunk, a WordPress rendszerünkben működik a gyorsítótár bővítmény, érdemes minden egyes oldalt böngészővel betölteni, mert az első betöltődéskor készíti el a gyorsítótárat a bővítmény. A következő betöltődés már a gyorsítótárból történik.

FONTOS! Ha hibát tapasztasz az weboldal működésében vagy kinézetében, jelezd ügyfélszolgálatunkon, írj e-mailt a support@sybell.hu címre és technikus kollégáink segítenek a beállítás finomításában, javításban.

 

Ha elvégeztük a LiteSpeed beállításokat Woocommerce webshopunk esetén, de úgy látjuk, hogy a webáruházunk nem gyorsult fel eléggé, akkor olvasd tovább a leírást.

Figyelem! Az itt található beállítások hatással lehetnek az oldal működésére, kialakítására, ezért legyünk körültekintőek! Ha úgy látjuk, hogy valamely beállítás hibát okoz a webshop működésében, azt KAPCSOLJUK KIi!

 

9. Vigyük az kurzort a bal oldalt található LiteSpeed Cache (1.) menüpontra, majd válasszuk ki a Page Optimization (2.) lehetőséget.

 

10. Válasszuk ki a [1] CSS Settings (1.) lapfület, majd kapcsoljuk be a CSS Minify (2.) és a CSS Combine (3.) lehetőségeket. A beállítások mentéséhez kattintsunk a Save Changes (4.) gombra.

Figyelem! Minden egyes lehetőség bekapcsolása után ellenőrizzük le az oldalunkat, hogy minden megfelelően működik!

 

11. Válasszuk ki a [2] JS Settings (1.) lapfület, majd kapcsoljuk be a JS Minify (2.) és a JS Combine (3.) lehetőségeket. A beállítások mentéséhez kattintsunk a Save Changes (4.) gombra.

Figyelem! Minden egyes lehetőség bekapcsolása után ellenőrizzük le az oldalunkat, hogy minden megfelelően működik, különösen a JS Combine (3.) esetében!