Tárhely fiókok létrehozása viszonteladói fiók alatt

Tárhely fiókok létrehozása viszonteladói fiók alatt

Itt vagy:
< Vissza

Az alábbi útmutató segítségét nyújt abban, hogy miként tudunk tárhely fiókot létrehozni ügyfeleink számára a viszonteladói fiókunkon keresztül.

 

 

1. Lépjünk be a viszonteladói tárhelyünk WHM felületére. A bejelentkezési felületen adjuk meg a felhasználónevünket (1), a jelszavunkat (2), majd kattintsunk a Bejelentkezés gombra (3).

 

2. A WHM felületen válasszuk a Fiók funkciói -> Új fiók létrehozása lehetőséget.

 

3. Adjuk meg azt a tartományt (domaint), ami a tárhely fiók „fő tartománya” lesz, valamint a tárhely fiók felhasználónevét és jelszavát – Ügyfelünk ezekkel az adatokkal tud majd belépni a tárhely fiók cPanel felületére – is (1). Válasszuk ki, hogy milyen tárhely csomagba kerüljön az adott tárhely fiók (2), továbbá állítsuk be a tárhely fiók nyelvét (3). Az e-mail útválasztás beállításoknál csak akkor válasszuk a távoli levelezőkiszolgáló lehetőséget, ha a tárhely fiókhoz tartozó tartomány levelezése egy másik szerveren üzemel, máskülönben a helyi levelezőkiszolgáló lehetőséget kell beállítanunk (4). A DNS-beállításoknál tegyünk pipát a „DKIM funkció engedélyezése ezen a fiókon” és az „SPF engedélyezése ezen a fiókon” opciók előtt található jelölőnégyzetekbe (5). Végül kattintsunk Létrehozás gombra (6).