The Bat! beállítása

The Bat! beállítása

< Vissza


A The Bat! levelező fiókbeállításaihoz kövesd a cikkben leírt lépéseket

1. lépés: A program elindításakor a következő ablakot fogod kapni. Ide írd be a Nevedet, az E-mail címedet, a jelszavadat és válaszd az IMAP vagy POP lehetőséget. Ezután kattints a Tovább-ra.

2. lépés: A Postabemenet ablakban válasz az IMAP lehetőséget. A szervercímhez írd be a következőt: mail.domainnevem.hu. Kapcsolattípusnak válaszd a TLS opciót. Az oldal aljára írd be az E-mail címedet és a jelszavadat. Ha mindennel megvagy kattints a Tesztelni! gombra. Ha ezt írja ki: Authenticated, akkor sikeres volt a teszt és mehetsz Tovább. Abban az esetben ha sokáig tölt a tesztelés, esetleg mást ír ki, valamit elgépeltél.

3. lépés: Az Elküldött ablakban az SMTP-szerver-hez írd be a következőt: mail.domainnevem.hu. Kapcsolattípusnak válaszd a TLS opciót és pipáld ki az SMTP-hitelesítést követel sort. Ha mindennel megvagy kattints a Tesztelni! gombra. Ha ezt írja ki: Authenticated, akkor sikeres volt a teszt és mehetsz Tovább. Abban az esetben ha sokáig tölt a tesztelés, esetleg mást ír ki, valamit elgépeltél.

4. lépés: Ha minden lépés sikerült, akkor visszakerültél a Fiókrészletek ablakba. Itt még egyszer láthatod a Nevedet és a Fióknevedet(e-mail címedet). Lehetőséget van Gyökérkönyvtárat választani, majd kattints a Befejezés gombra.

5. lépés: A program elindításakor utolsó lépésként kapsz még egy ablakot a fájltípus-/protokoll-hivatkozások megváltozásáról. Kattint az OK gombra és kézbe is veheted a leveleződet.