WordPress aloldal (page) visszaállítása korábbi állapotra

WordPress aloldal (page) visszaállítása korábbi állapotra

Itt vagy:
< Vissza

Az alábbi útmutató segítséget nyújt abban, hogyan tudunk a WordPress felületén egy adott oldalunkat vagy bejegyzésünket visszaállítani egy korábbi állapotára.

Fontos, hogy visszaállítást csak akkor engedélyezi a WordPress rendszere, ha legalább kettő alkalommal mentettük a módosításokat az oldalon vagy bejegyzésen!

1. Lépjük be a WordPress admin felületére. Ebben az ITT található útmutató tud segítségül szolgálni.

2. Kattintsunk az Oldalak (1.) vagy a Bejegyzések (2.) menüpontra, attól függően, hogy mit szeretnénk visszaállítani.

 

3. Válasszuk ki az aloldalt, amit szeretnénk visszaállítani.

 

4. Keressük meg a változat (2.) lehetőséget, mely jelen esetben az Oldal (1.) fül alatt található. Kattintsunk is rá!

Az alábbi felület WordPress verziónként változhat, az alábbi képen a WordPress 5.9-es verziójának alap szerkesztője látható!

 

5.  Az itt megjelent felületen az Előző (1.), illetve a Következő (2.), valamint a középen található csúszka (3.) segítségével tudjuk kiválasztani az időpontot, amikorra visszatudjuk állítani az adott aloldalt, bejegyzést. Az admin változat (4.) jelzi, hogy mikori állapot van éppen kiválasztva.

 

6. Ha kiválasztottuk, hogy mikori állapotra szeretnék a visszaállítást, akkor a folyamat elindításához kattintsunk az Állítsuk vissza ezt a változatot gombra.

 

El is készült a visszaállítás! A változatoknál láthatjuk, hogy eggyel többet jelez, mivel a rendszer az előző verziót is egy visszaállítási pontnak tekinti.