„magick” előtagú fájlok törlése

„magick” előtagú fájlok törlése

Itt vagy:
< Vissza

Az alábbi leírás segítséget nyújt abban, hogy hogyan tudjuk törölni a tárhelyünkön felhalmozódott magick előtagú fájlokat.

 

1. Lépjünk be a cPanel felületre. Ezt megtehetjük az Ügyfélkapu felületen keresztül az ITT található leírás segítségével, vagy akár közvetlenül böngészőből is az ITT található útmutató alapján.

2. Kattintsunk a Fájlkezelőre.

 

3. A Fájlkezelőben találjuk a tárhelyünkön található össze fájlt és könyvtárat. Hogy elérjük a magick előtagú fájlokat tartalmazó könyvtárat, be kell kapcsolnunk a rejtett fájlok megjelenítését.

Ehhez kattintsunk a Beállítások menüpontra.

 

4. Most jelöljük be a Rejtett fájlok megjelenítése (dotfiles) (1.) jelölőnégyzetet, majd kattintsunk a Save (2.) gombra.

 

5. Ha ezzel készen vagyunk, akkor lépjünk be a .cagefs mappában található tmp könyvtárba (1.). Itt már láthatjuk is a magick előtagű fájlt (2.).

FONTOS! A .cagefs könyvtárban ne módosítsunk és ne töröljünk semmilyen más fájlt/könyvtárat! Ez a könyvár a tárhely működéséhez elengedhetetlen, így csakis a tmp könyvtárban lévő magick előtaggal rendelkező fájlokat töröljük.

 

6. Jelöljük ki (kattintsunk rá) a fájlra (1.), majd nyomjunk a Törlés gombra (2.).

 

7. A felugró ablakon jelöljük be az A Törölt elemek kihagyása és a fájlok végleges törlése (1.) jelölőnégyzetet, majd kattintsunk a Confirm gombra (2.). Így sikeresen eltávolítottuk a fájlt a tárhelyünkről.