Mi a teendő, ha „WordPress Updates Digest” tárgyú üzenetet kapunk a cPanel-től?

Mi a teendő, ha „WordPress Updates Digest” tárgyú üzenetet kapunk a cPanel-től?

Itt vagy:
< Vissza

Az alábbi leírás segítséget nyújt abban, hogy a mi a teendőnk, ha a cPanel-től „WordPress Updates Digest” tárgyú e-mailt kapunk.

Ezt az e-mailt a WordPress Toolkit rendszere küldi. Ezek az értesítések figyelmeztetnek a nem megfelelő PHP beállításokra, illetve a WordPress motor és a használt bővítmények és sablonok elavultságára is.

Az elavultságot jelző értesítésekre a megoldás értelemszerűen a WordPress rendszer vagy az adott elem (sablon, bővítmény) frissítése.

 

Ha a lent található üzenetet olvassuk ebben az e-mailben, akkor azt az itt található útmutató segítségével tudjuk orvosolni.

„Website „Weboldalam” (http://domainnev.hu): Failed to reset cache for the instance #440: Fatal error: Allowed memory size of 41943040 bytes exhausted (tried to allocate 81920 bytes) in…”

 

1. Lépjünk be a cPanel felületre, ezt az ITT található útmutató segítségével tudjuk megtenni.

2. A cPanel felületen kattintsunk a Szoftver -> Select PHP Version menüpontra.

Jó tudni!

Ha a domainünk, amire szeretnénk beállítani a PHP memória értékét, már valamilyen alt-PHP verzió alatt működik, akkor 3-6. pontban ismertetett lépéseket nem kell elvégeznünk. Ez esetben ugorjunk a leírás 7. pontjára, ehhez KATTINTS IDE.

 

3. Kattintsunk a Current PHP version felirat mögött található legördülő menüre, majd válasszuk ki a használni kívánt PHP verziót.

 

4. Ezt követően kattintsunk a Beállítás aktuálisként feliratra.

 

5. Válasszuk ki azt a domaint, amire szeretnénk beállítani a PHP memória értékét, majd tegyünk pipát a domain neve előtt található jelölőnégyzetbe (1). Ezt követően kattintsunk a Use PHP Selector gombra (2).

 

6. A felugró ablakban kattintsunk a Confirm gombra.

 

7. Ezt követően válasszuk a felső menüsorban található Beállítások lehetőséget.

 

8. A következő felületen a memory_limit értékét a legördülő menü segítségével állítsuk 1024M-ra.