Node.js alkalmazás beállítása

Node.js alkalmazás beállítása

Itt vagy:
< Vissza

Az alábbi útmutató alapján lehet Node.js alkalmazást beállítani, valamint a már beállított alkalmazást kezelni a cPanel felületen.

 

Alkalmazás beállítása

1. Lépjünk be a cPanel felületre, ebben az ITT található leírás tud segítséget nyújtani.

2. A cPanel felületen kattintsunk a Szoftver -> Setup Node.js App menüpontra.

 

3. A következő ablakban kattintsunk az Alkalmazás létrehozása gombra.

 

4. Válasszuk ki a számunkra megfelelő Node.js verziót a legördülő menü segítségével.

 

5. A legördülő menü segítségével adjuk meg az alkalmazás módját. A „Development” mód esetében több logot és kevesebb cache-t, míg a „Production” mód esetében pedig kevesebb logot és több cache-t készít a rendszer.

 

6. Következő lépésként adjuk meg annak, a tárhelyünkön található könyvtárnak az elérési útvonalát, ahová korábban már feltöltöttük (a fájlkezelő segítségével vagy FTP kapcsolaton keresztül) a Node.js alkalmazásunkat.

 

7. A legördülő menü segítségével válasszuk ki a domaint, majd adjuk meg az URL-t, amin keresztül majd meg szeretnénk hívni a Node.js alkalmazásunkat.

 

8. Ezt követően adjuk meg a Node.js alkalmazásunk állományának (amit korábban már a fájlkezelő segítségével vagy FTP kapcsolaton keresztül feltöltöttük a tárhelyünkre ) a nevét.

 

9. Végül kattintsunk a Létrehozás gombra.

 

 

Alkalmazás kezelése

1. Lépjünk be a cPanel felületre. Ezt megtehetjük az Ügyfélkapu felületen keresztül az ITT található leírás segítségével, vagy akár közvetlenül böngészőből is az ITT található útmutató alapján.

2. A cPanel felületen kattintsunk a Szoftver -> Setup Node.js App menüpontra.

 

3. A következő felületen láthatjuk a már beállított alkalmazásainkat. Itt az ikonokra kattintva lehetőségünk van leállítani / elindítani (1), újraindítani (2), szerkeszteni (3), vagy törölni (4) azokat.