Sybell weboldal sablonok

Sybell weboldal sablonok

< Vissza


Ha tárhely és domain rendelés után gyorsan és egyszerűen szeretnél magadnak saját honlapot, olvasd el ezt a rövid cikket és a végére el is készül az oldalad.

1. lépés: Lépj be a cPanel felületedre. Ehhez ITT találsz segítséget.

2. lépés: A cPanel felületén görgess az oldal aljára és keresd meg a SYBELL WEBOLDAL SABLONOK ÉS SZERKESZTŐ fület.

3. lépés: Az egyik sablonra kattintva átugrasz egy új felületre, ahol számos sablonk közül tudsz választani. A sablonok közötti keresést a kategóriák segítik.

4. lépés: Ha sikerült megtalálnod a számodra tökéletes sablont akkor az egeret a képre ráhúzva kattint a Sablon részletei gombra. Ekkor felugrik egy ablak, ahol 2 lehetőséged van. A Demo gombbal megnyithatsz egy új oldalt, hogy megnézd hogy néz ki a választott sablonod használat közben.


5. lépés:
 Ha a Bekapcsolásra kattintasz, átkerülsz az oldal szerkesztő felületére, ahol már módosíthatod is a Demo tartalmat a sajátodra, az elemekre egyszer kattintva adható hozzájuk stílus, duplán kattintva pedig átírhatóak a szövegek. A baloldali oldalasávból a „Fogd és Vidd” módszerrel bármikor hozzáadhatsz új elemeket is az oldaladhoz.

6. lépés: Az oldal tetején található gombokkal az oldal állapotát kezelheted. A Közzététel gombbal azonnal élesíthatad az oldalad új tartalmát. A Frissítés gombbal elmentheted a módosításokat. Az Előnézet gombbal megnézheted teljes képernyőn, hogy hogy nézne ki az éppen szerkesztett oldalad. A Számítógép ikonra kattintva láthatod, hogy hogy néz ki az oldalad különböző képernyőméreteken. A 3 vonalas(Hamburger menü)-re kattintva éred el a következő lehetőségeket: Oldal visszaállítása, SEO beállítások, HTML szerkesztése, Projekt védése jelszóval.

7. lépés: Az oldal tetején bal oldalt választhatjuk ki, hogy éppen melyik aloladlunkat szerkesztjük. Illetve itt módosítható az oldal neve is.

8. lépés: A jobb oldali Bezárás gombbal átlépünk az oldalunk Általános beálíltási felületére. Innen kezelhetjük a különböző Aloldalakat, a Médiatárat, a Blog bejegyzéseket és a Menüt.