Ügyfélkapu felhasználók meghívása és kezelése

Ügyfélkapu felhasználók meghívása és kezelése

Itt vagy:
< Vissza

Az alábbi leírás segítséget nyújt az ügyfélkapuban történő felhasználókezeléshez.

Ehhez először is be kell jelentkeznünk az ügyfélkapuba, a https://sybell.hu weboldalról kiindulva.

1. Hívjuk be a böngészőbe a https://sybell.hu weboldalt és kattintsunk az oldal tetején található sárga sávon lévő Belépés menüre.

 

2. A következő oldalon, írjuk be a regisztrációnkkor használt e-mail címet és hozzá kapcsolód jelszót.
Ha elfelejtettük a jelszavunkat vagy nem tudjuk ITT találunk leírást, hogyan tudunk újat készíteni, beállítani.

 

3. A sikeres bejelentkezést követően a vezérlőpultba érkezünk. Itt kattintsunk az Üdvözöljük, „saját név” feliratra, majd az ott lenyíló menüben a Felhasználókezelés menüpontra.

 

 

4. Ekkor megérkezünk a Felhasználókezelés képernyőre. Itt tudunk új felhasználót meghívni a fiókunkba, ehhez meg kell adnunk a meghívni kívánt személy e-mail címét.

 

5. Ezután megadhatjuk, hogy a meghívott felhasználó milyen jogosultságokkal rendelkezzen a fiókunkkal kapcsolatban. Ha minden jogosultságot engedélyezni szeretnénk a számára, akkor válasszuk a Minden Engedélyek lehetőséget. Ha magunk szeretnénk meghatározni a jogosultságokat, akkor válasszuk az Engedélyek kiválasztása lehetőséget, majd a megjelenő elemek közül jelöljük be, hogy milyen jogosultságokkal rendelkezzen a meghívott felhasználó.

 

6. Végül a Meghívó küldése gombra kattintva elküldhetjük a meghívót a felhasználónak, majd a rendszer tájékoztat minket a kézbesítésről.