WooCommerce termék importálás megkezdése előtti beállítások

WooCommerce termék importálás megkezdése előtti beállítások

Itt vagy:
< Vissza

Az alábbi leírás abban nyújt segítséget, hogy milyen lépéseket érdemes elvégeznünk, ha a WooCommerce termék importálási folyamata hibára fut.

 

A megfelelő PHP verzió beállítása:

Amennyiben az oldalunk nem valamilyen ea-PHP verzió alatt működik, akkor az importálási folyamat idejére ezt át kell állítanunk, melyet a következő lépések elvégzésével tehetünk meg.

1. Lépjünk be a cPanel felületre, ha ehhez segítségre van szükségünk ITT és ITT találunk erre vonatkozó részletes leírást.

2. A cPanel felületen kattintsunk a Szoftver -> MultiPHP Manager ikonra.

 

3. A következő oldalon tegyünk pipát az azon domain előtt található jelölőnégyzetbe, amelyik PHP verzióját módosítani szeretnénk..

 

4. A legördülő listában válasszuk ki azt a PHP verziót, amit be szeretnénk állítani.

 

5. Ha kiválasztottuk a verziót, akkor kattintsunk az Alkalmazás gombra.

 

Az importálási folyamat befejezését követően az ITT található útmutató alapján tudjuk visszaállítani a szóban forgó domainre a korábban használt PHP verziót.

 

 

A megfelelő PHP INI értékek beállítása:

1. Lépjünk be a cPanel felületre. Ezt megtehetjük az Ügyfélkapu felületen keresztül az ITT található leírás segítségével, vagy akár közvetlenül böngészőből is az ITT található útmutató alapján.

2. A cPanel felületen kattintsunk a Szoftver -> MultiPHP INI Editor ikonra.

 

3. Kattintsunk „– Select a location –„ legördülő menüre és válasszuk azt a domain nevet, amire el szeretnénk végezni a beállításokat.

 

4. A következő oldalon látni fogjuk a PHP jelenlegi beállításait, az alábbi értékeket kell módosítanunk a következők szerint.
max_execution_time=1800
max_input_vars=100000
memory_limit=1024M
post_max_size=100M
upload_max_filesize=100M

Ezt követően kattintsunk az Alkalmazás gombra.

 

 

A WordPress bővítmények kikapcsolása:

A WordPress adminisztrációs felületére belépve a WooCommerce bővítmény kivételével kapcsoljunk ki minden bővítményt az importálási folyamat idejére.