WordPress Toolkit eszközök

WordPress Toolkit eszközök

Itt vagy:
< Vissza

A WordPress Toolkit eszközök segítségével különféle beállításokat végezhetünk el a WordPress oldalunkkal kapcsolatban.

 

1. Lépjünk be a cPanel felületre. Ezt megtehetjük az Ügyfélkapu felületen keresztül az ITT található leírás segítségével, vagy akár közvetlenül böngészőből is az ITT található útmutató alapján.

2. A cPanel felületen kattintsunk a Tartományok -> WordPress Toolkit ikonra.

 

3. Válasszuk ki azt a WordPress telepítést, amire módosítani szeretnénk a beállításokat, majd kattintsunk a domain neve előtt található lefelé mutató nyíl ikonra.

 

4. Az első állapotkapcsoló segítségével megadhatjuk, hogy a keresőmotorok feltérképezzék-e az oldalunkat, ezáltal az megjelenjen-e a keresőkben (például Google, Yahoo, stb.) vagy sem.

 

5. A második állapotkapcsoló segítségével a különféle hibaelhárítási módokat engedélyezhetjük a WordPress oldalunkon. A Beállítások ikonra kattintva egy felugró ablakban szabhatjuk testre a különféle hibaelhárítási beállításokat, a változásokat pedig az OK gombra kattintva menthetjük el.

 

6. A harmadik állapotkapcsoló segítségével beállíthatjuk, hogy csak egy felhasználónév és jelszó megadása után lehessen megtekinteni az oldalunkat. A felugró ablakban a beviteli mezők segítségével állíthatjuk be a kívánt felhasználónevet (1), és jelszót (2), a változásokat pedig a Védett gombra kattintva menthetjük el (3).

 

7. A negyedik állapotkapcsoló segítségével letilthajtuk az alapértelmezett „wp-cron.php” fájl futtatását, és helyette a WordPress Toolkit saját feladat ütemezőjét használhatjuk.

 

8. Az ötödik állapotkapcsoló segítségével a különféle fájltípusok közvetlen hivatkozásait tilthatjuk le. A Beállítások ikonra kattintva egy felugró ablakban szabhatjuk testre, hogy milyen oldalakról engedélyezzük a közvetlen hivatkozásokat (1), illetve, hogy milyen fájltípusok esetében tiltjuk le azt (2). A változásokat az OK gombra kattintva menthetjük el (3).