Domain beállítása CloudFlare-re

Domain beállítása CloudFlare-re

< Vissza

1. Nyissuk meg valamelyik böngészőt (Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox, stb.), az URL mezőbe írjuk be a cloudflare.com címet és nyomjunk rá az Enter billentyűre. A megjelenő ablakban kattintsunk a Sign Up feliratra.

 

2. Adjuk meg a CloudFlare fiókunkhoz használni kívánt e-mail címet (1) és jelszót (2). Ezekkel az adatokkal tudunk majd a későbbiekben is bejelentkezni a CloudFlare felületére. Végül kattintsunk a Create Account gombra.

 

3. Adjuk meg a CloudFlare fiókunkhoz csatolni kívánt domain nevét (1), majd kattintsunk az Add site gombra (2).

 

4. Válasszuk ki a CloudFlare fiókunkhoz használni kívánt előfizetés fajtáját (1), majd kattintsunk a Continue gombra (2).

 

5. Ekkor a CloudFlare rendszere lekérdezi a domain DNS rekordjait a jelenlegi névszerverekről. Ez kis időbe telik, várjunk türelemmel.

 

6. Amikor a rendszer végzett a DNS rekordok lekérdezésének folyamatával megjelennek a domain jelenlegi DNS rekordjai. Kattintsunk a Continue gombra.

 

7. A következő ablakban láthatjuk a CloudFlare névszervereit (1). Ezekre a névszerverekre kell beállítanunk a szóban forgó domaint, melyhez ITT találhatunk útmutatót. A névszerverek beállítása után kattintsunk a Done, check nameservers gombra (2).

 

8. A megjelenő ablakban kattintsunk a Finish later feliratra.